Beginpagina ZONDER ZIEL DIAGNOSES "MEDICATIE" SHOCKS WAT WEL

 Mail naar: zie beginpagina

 


Er zijn wereldwijd een groot aantal zaken mis met de geestelijke gezondheidszorg. De patiŽnt verzoekt om hulp om een probleem op te lossen. De psychiatrie doet echter niet aan probleemoplossing maar aan symptoombestrijding. Dit betekent in de praktijk dat de persoon met een hulpvraag een "stoornis" opgeplakt krijgt en "behandeld" wordt. Behandelingen bestaan, ook in Nederland, uit het toedienen van psychiatrische medicatie die de symptomen onderdrukken. Tegen deze middelen zijn vele internationale waarschuwingen afgegeven vanwege gevaarlijke bijwerkingen. Een andere gangbare behandeling in Nederland is het geven van elektroshocks. Aan het oorspronkelijke  probleem waar de patiŽnt hulp voor zocht, wordt geen aandacht besteedt.

De psychiatrische diagnoses zijn niet wetenschappelijk onderbouwd en berusten op meningen, opinies en leugens. De "behandelingen" veroorzaken vaak blijvende schade aan het individu en zijn/haar lichaam. De geschiedenis bewijst dat het handelen van de psychiatrie zich richt op het onderdrukken van de persoonlijkheid.

Ik hoop hier in het kort uit te leggen wat er mis is met de geestelijke gezondheidszorg. 

 

industrie des doods

 

Als u meer feiten en gegevens wilt over de misstanden binnen de psychiatrie en wilt zien wat dat in de samenleving voor een gevolgen heeft gehad, zie dan de video:  De inhoud lijkt overdreven, maar is meer waar dan in het algemeen wordt gedacht.

PSYCHIATRIE, EEN INDUSTRIE DES DOODS

https://www.youtube.com/watch?v=S4UpL_Q2fDU

In de psychiatrie worden dagelijks de meest elementaire mensenrechten van patiŽnten geschonden door onwetenschappelijke diagnoses, gedwongen opnamen en gedwongen behandelingen.

Wereldwijd stapelen de waarschuwingen tegen psychiatrische medicatie zich op vanwege het veroorzaken van agressie, uitbarstingen van zinloos geweld en zelfmoord.

Vat moeD en vecht terug!  

Zie contactgegevens op de beginpagina

 

Heeft u zelf absurde ervaringen in de psychiatrie?

Als u, uw familieleden, uw vrienden of bekenden, een slechte ervaring hebben met de psychiatrie en u uw ervaring bekend wil maken, mail mij, zie de beginpagina

 

 

 

ik moet op gang komen met deze website. Hopelijk kan ik later een telefonische klachtenlijn beginnen.